INTEX maxi kruh 122 cm

Kód: IE-58202EU
–15 %
INTEX maxi kruh 122 cm
279 Kč –15 % 237 Kč / ks
Skladem (>15 ks)
Můžeme doručit do:
13.6.2024
Možnosti doručení
Představte si, že se váš letní den promění ve vodní dobrodružství plné radosti a pohody. To vše díky INTEX maxi kruhu s průměrem 122 cm! Tento nafukovací kruh je dokonalou kombinací pohodlí, zábavy a bezpečnosti. Bez ohledu na to, jestli jste dětmi či dospělými, tento kruh padne každému. Vyrobili jsme ho z prvotřídních materiálů, které zajišťují dlouhou životnost a odolnost. A kromě praktické stránky je také stylovým doplňkem, který dodá vaší vodní aktivitě šmrnc. Stačí ho nafouknout a hurá do vody! Ať už se chystáte k bazénu, pláži nebo jezeru, tento kruh je skvělým společníkem pro všechny vodní radovánky. S ním si užijete nezapomenutelné chvíle plné zábavy a pohodlí. Objednejte si INTEX maxi kruh 122 cm ještě dnes a připravte se na nezapomenutelné léto ve vodě!

Detailní informace

Více než 25 000 druhů zboží
Více než 25 000 druhů zboží
Najdete u nás tísíce druhů kvalitního zboží pro děti a maminky! Nabízíme kvalitní hračky, kojenecké zboží, kosmetiku Ryor a Kii-baa organic.
Doprava ZDARMA nad 2 000
Doprava ZDARMA nad 2 000
Nakupte minimálně v hodnotě 2 000 Kč a dostanete od nás jako poděkování dopravu ZDARMA až ke dveřím.
Kvalitní zboží
Kvalitní zboží
Tisíce produktů nejvyšší kvality od prověřených českých i zahraničních značek. Bezpečí a spokojenost vašeho děťátka je pro nás na prvním místě.

Detailní popis produktu

INTEX maxi kruh 122 cm - Vaše brána do světa letní zábavy!

Představte si horké letní dny plné slunce, smíchu a vodních radovánek. A teď si představte, že byste mohli mít po ruce dokonalého společníka, který vám zpříjemní každou vteřinu strávenou ve vodě. Přesně takový je INTEX maxi kruh 122 cm!

Tento nafukovací kruh je ztělesněním pohodlí, zábavy a bezpečnosti. S průměrem 122 cm poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné plavání, relaxaci nebo dovádění ve vodě. Ať už jste dítě nebo dospělý, tento kruh je univerzální velikostí, která padne každému.

Kvalita a odolnost jsou pro nás prioritou. Proto je INTEX maxi kruh vyroben z prvotřídních materiálů, které zaručují dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení. Nemusíte se bát, že by vás kruh zradil uprostřed letní zábavy. Je připraven být vaším věrným společníkem po mnoho sezón.

Ale INTEX maxi kruh není jen o praktičnosti. Je to také stylový doplněk, který dodá šmrnc každé vodní aktivitě. Jeho zářivé barvy a atraktivní design přitáhnou pohledy a stanou se nepřehlédnutelnou součástí vašeho letního dobrodružství. Budete zkrátka nepřehlédnutelní!

A co víc, INTEX maxi kruh je neuvěřitelně snadno použitelný. Stačí jej rozbalit, nafouknout a hurá do vody! Balení obsahuje praktickou krabici o rozměrech cca 24x21x8,5 cm, takže jej snadno uskladníte a vezmete s sebou, ať už se chystáte k bazénu, na pláž nebo k jezeru.

Tento nafukovací kruh je vhodný pro děti od 9 let, ale věřte nám, že si jej zamilují i dospělí. Je to perfektní způsob, jak si užít vodní radovánky s celou rodinou nebo přáteli. Zábava, smích a nezapomenutelné vzpomínky jsou zaručeny!

Největší benefity INTEX maxi kruhu 122 cm:

- Prostorný průměr 122 cm pro maximální pohodlí a zábavu
- Vyrobeno z vysoce kvalitních a odolných materiálů pro dlouhou životnost
- Zářivé barvy a atraktivní design, který zaujme na první pohled
- Snadné nafukování a skladování v praktické krabici
- Vhodné pro děti od 9 let i dospělé, perfektní pro rodinnou zábavu

Nenechte si ujít příležitost prožít nezapomenutelné letní chvíle s INTEX maxi kruhem 122 cm. Objednejte si ho ještě dnes a připravte se na vlnu zábavy, pohodlí a stylu ve vodě!

Nafukovací kruh o velikosti cca 122 cm. Baleno v krabici. Rozměry balení cca 24x21x8,5 cm. Věk 9+

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: